lördag, juni 29, 2013

Började bra…

Hyffsat väder, vaknade tidigare än jag tänkt men vad tusan… man kan ju vila en stund på dan nu när man har semester…. Blinkar Tog det lugnt på morgonen men efter frukosten så tog jag hundarna på en kort promenad medans Henke tog fram röjsågen och röjde lite i dikena mot vägen. När jag kom satte jag igång med att tvätta bilen. Det var HÖÖÖÖG tid för det om jag säger så!

Efter det så blev det en tur ner på stan. Henke köpte shorts och lite grejer till röjsågen och dessutom var vi på systemet. För min del blev det inga inköp överhuvudtaget idag.. När vi skulle gå och ta en sallad så hade cafét stängt så vi åkte och gjorde en egen plocksallad på Ica som vi åt hemma på altan.

La en personspår åt Neo men trodde jag skulle bli tokig på den mannen. Dels blir han ju såååå stressad och sen när han hittade föremålen så tog han dem men släppte eller tog det med sig dem och fortsatte. Eftersom han är döv kan jag ju inte ropa in honom utan stoppade honom i linan istället men då blev han ju ännu mera stressad. Nästa gång ska han få ett spår med bara belöning på slutet. Det är ändå spårandet han är intresserad av. Eftersom jag genade i spåret så missade han en tennisboll som vi inte hittade så vi lämnade den.

Gick och hämtade Humla och skickade henne på på ett sök å då kom bollen in på no time….

Avslutade med att ta med Vinna och köra lite stoppsignal med belöning till godisskål. Idag satte hon sig fint så idag kunde jag även skicka henne ut mot godisskälen och blåsa stopp. Mycket duktig!

När hundarna hade fått sitt så klippte Henke gräsmattan medan jag röjde gräset i hundgården och runt den.

När vi var klar satte vi oss i solstolarna och tog nått svalkande. Semestern börjar ju egentligen inte förrän på måndag men semesterkänslan börjar helt klart infinna sig.

2013-06-29 17.51.11

Hundarna fick inte några långpromenader idag men å andra sidan fick de vara ute hela dagen från klockan 8 till klockan 19 med undantag för när vi var på stan. En kortis fick de iallafall i på eftermiddagen också å när vi kom tillbaka kände jag mig sååå trött. La mig och somnade en stund så middag blev sent idag. Åt klockan 21, fläskfilégryta med paprika och banan.

Inga kommentarer: