onsdag, juni 26, 2013

Två dagar kvar… Vi sköt på det idag…

Hihi vad fyndigt… Efter jobbet blev det en promenad på täkten som de nu slagit. Perfekta träningsmarker så i morgon blir det nog dirigeringsträning för tjejerna om det inte spöregnar.

Idag blev det en tur upp till skjutbanan. Började med att gå en promenad med Vinna. Körde fotgående nere på vägen nedanför och jag tror bestämt att hon har börjat haja det här med fot och kontakt. Funkade ju rätt fint på klubben igår och minst lika fint idag trots störningsskott. Härligt!

Gick tillbaka och hämtade Humla som satt kvar i bilen och gick och utforskade en stig som fanns vid vändplanen. Humla fick gå löst medan Vinna fick träna på att gå i koppel i skogen. Det är INTE hennes starka sida. Hon vill gå före och drar då gärna något i kopplet.

Avslutade med att bara ha Humla ute och stå och titta medans de sköt en serie på 15 skott. Hela tiden svaga små gnäll från det lilla odjuret!

När alla skjutit kvart fick de utforska skjutbanan lite och sedan körde jag lite inkallning + lite följsamhet. Utan kommando knatade jag runt på banan och efter ett tag var både Humla och Vinna vid min sida. Skojig övning!

Så var det bara två arbetsdagar kvar innan sommarlovet Blinkar

Kom förresten över artikeln om Vinnas huggormsbett för er som inte läst det… Vet förresten inte om det går att förstora så att man kan läsa men man ser i alla fall vilket stort reportage det blev… Blinkar

FramsidaMittuppslag

1 kommentar:

Erica sa...

Så skönt att lilla Vinna mår bättre nu!