tisdag, juni 25, 2013

Fyra dagar kvar eller är det tre…?

Japp vi hoppar direkt ner till tre eftersom jag alltid skriver på kvällarna och nu har ju både måndag och tisdag gått så då är det bara tre arbetsdagar kvar…

Efter jobbet åkte jag till klubben och tränade lydnad med Kattis och Anna. Eller Kattis tränade inget eftersom hon trillade så illa i skogen i går att hon bröt armen men hon kommenderade i alla fall Anna i lydnadsklass 1. Lizzie kan alla momenten och känns stabil så det kommer nog att gå alldeles utmärkt. Lite mera fotgående så blir poängen bättre bara… Å det är ju såå roligt eller hur Anna. JA, det är ROLIGT med fotgående…!!!

Själv körde jag lydnads ettans moment och Vinna hade förvånandsvärt bra fotgående jmf med tidigare. Tror däremot inte att hon skulle hålla ett helt lydnadsprogram. Inkallning kan hon, läggande under gång men så provade vi hopp och det kan hon verkligen inte. Slår i eller tar avstamp på hindret. Jaja tur att inte vi ska tävla lydnad!

Humla fick köra fotgående och det funkade riktigt bra då hon orkade hålla fokus länge.

Körde lite dirigeringsapportering och Avslutade med att hundarna fick ligga platsliggning. Vinna steg upp efter en minut. Ja ja det är inte hennes starka sida det märkte jag på träningen i går också när jag skulle köra Humla och Vinna fick ligga lös brevid. Det hon var bra på var att hon kändes väldigt stabil på både lämnandet och återgången till henne. Mycket bra!

Härligt! Bra träning även idag och när jag kom hem blev det dammsugning av pool, vattning i land och lusthus samt såklart middag å den stod på bordet när jag kom hem. Lyxigt!

Inga kommentarer: