söndag, juni 16, 2013

Färdigställd inhägnad och liiite viltträning

Hmm vädret var inge skoj idag så när det spöregnade ute slog jag mig ner framför datorn och hejade på lite SM-ekipage istället. Lisa i agility och Nina och Skoj i lydnad. Skoj att få se dem live även om det inte höll ända fram den här gången.

En promenad i regnet blev det och när det slutat regna så fick Vinna apportera lite vilt. Kråka går fint, kaninen “tussade” hon på en gång så jag fick säga till sen gick det jättefint med kanin. Anden gick också fint men hon fick bara apportera den på nära håll då den hade lite kött framme sedan förra gången.

Humla fick plocka in ett viltsök men jag vet inte… tre vilt kom in fint men det sista…Ev kan Humla ha stött på ett fågelbo men jag vet inte. Nått hände i alla fall så det tog en väldig tid innan det sista viltet kom in. Mmmm hon är sig inte lik men jag kan inte riktigt ta på det. Oengagerad på nått sätt… Jag fortsätter testa mig fram få se om jag kommer fram till vad som är fel. Problemet är bara att anmälan till tollarspecialen går ut den 21 juni och jag vet inte. Känns inte motiverat att anmäla henne till tollingjaktprovet så länge hon är så här. Å nån utställning är jag inte intresserad av om det inte är Mästartitteln som gäller. Får fundera ytterligare ett tag…

Efter träningen satte vi igång med stängslet igen så nu är det uppsatt men ska justerar lite men det får bli nån annan dag. Kompostgallret där vi ska kunna gå igen är också på plats skönt att det är fixat!

På eftermiddagen åkte jag och handlade medan Henke åkte och tittade på en båt tillsammans med Jonas.

En promenad med hundarna blev det före middag som blev tecos. Vi var så hungriga båda två vilket såklart berodde på att vi helt glömt att äta lunch.

Vi har förresten hunnit med en sväng med snabeldraken och torkat golvet också. Full rulle hela helgen men snart så är det semester. Ser jag verkligen fram emot….

Inga kommentarer: