torsdag, juni 27, 2013

Ytterligare en träningsdag

Oj känns verkligen som att träningsmotivationen och träningslusten infunnit sig efter nästan ett års lite halvmotiverade känsla. Nu tycker jag att det är kul igen!

Idag efter jobbet åkte jag till klubben trots att regnet vräkte ner. När jag kom dit var det skotträning så Vinna fick fyra skott. Ett i passivitet, två med efterföljande dirigering och ett under lek.

När det var klart ville Lillemor testa en budföring men sen tränade jag lydnad med Vinna. Hade förövrigt bara med mig henne i dag som omväxling.

Började med ett kort pass med fritt följ. Går bättre och bättre!

Körde sedan läggande under gång och det sitter klockrent!

Körde en inkallning och även den var hur bra som helst.

Ställande under gång är ett moment som hon inte kan så då tränade vi det. Belöning bakom och efter sex repetitioner på det så klarade hon även det.

Testade lydnadsklass 1 apporteringen och det funkade fint så sen avslutade vi med hopp över hindret. Hon tar en avstamp på hindret så vi “lekte” lite hopp några gånger å då tog det inte lång tid så fattade hon att hon ska hoppa över. Duktig flicka!

Innan jag åkte hem fick jag upp på parkeringen och körde lite dirigering till höger och vänster. Funkar riktigt bra. När jag skickade på ett linjetag rakt ut och blåste stopp så har jag dock svårt att bryta henne när hon började nosa på platsen där det tidigare funnits en apport. Jag får helt enkelt träna mera på stoppsignal.

En timmas träning och sen hem till middagen som Henke fixat. Det var så kallt och ruggigt ikväll att vi unnade oss en Irisch Coffé i soffan efter mat.

Å just ja…. Nu är det bara en arbetsdag kvar!!!

Inga kommentarer: