lördag, juni 08, 2013

Utomhusdag och kungligt bröllop!

Upp klockan 8 för idag var det städdag i byn. Frukost, hundrastning och sedan iväg på cykel. Inledde med att röja lite vid en bro och sedan blev det till att städa skräp efter hela sträckan. Städdagen var senare än vanligt och det ställde till det eftersom det hunnit växa upp så mycket så man ser ju inte eventuellt skräp längre. Många utav grejerna som ska göras kräver också maskiner så det kommer att göras nån annan dag.

Roligt var det i alla fall att träffa alla bybor. Det visade sig dessutom att vi var långt ifrån de enda nyinflyttade i byn. Fanns i alla fall minst fyra villor till som just hade bytt ägare.

Städdagen avslutades vid 14-tiden med grillning och lekar nere vid sjön. Mycket trevligt!!!

När vi kom hem åkte vi på Kjelles och köpte lite växter som vi planterade i lusthuset så nu är det klart också. Karet fortsatte att fyllas med vatten och dessutom klippte jag gräset medan Henke röjde i alla slänter. En heldag utomhus blev det som avslutades med en långpromenad genom byn. Den längsta sedan Vinnas ormbett, ca 3km

På kvällen grillade vi men framförallt så åt vi löjrom till förrätt, Mummmmmms!!! Är det kungligt bröllop så kan man väl unna sig lite extra. Jösses vilken skön helg det har varit!

2013-06-08 20.08.01

Inga kommentarer: