lördag, augusti 03, 2013

Årets första dopp

Skamligt att säga det men vi konstaterade idag att vi fortfarande inte badat nått utomhus i sommar. Ja i pool men inte i sjö eller hav vilket ju är märkligt med tanke på vilken fin sommar det varit. Beror nog i huvudsak på att vi aldrig sjösatte båten i år annars hade det nog varit en helt annan sak. Hur som helst måste vi ju bada åtminstone en gång innan semestern är slut så efter att jag och Birgitta tagit med hundarna på en långpromenad runt Änga-Sätra så packade vi fika och åkte upp till Tjänna för att bada i Ljustjärn. Först badade bara vi men sedan fick hundarna komma ut och bada med oss också. Skoj var att det numer finns en flotte ute i sjön så dit simmade först jag och Henke och sedan jag och tjejerna som också fick komma upp på flotten.

När vi var nöjda åkte vi upp på vallen och fikade. Där var det släktträff så det var en massa liv och rörelse där. Skoj!

Tillbaka i Änga blev det mera bad (nu i poolen) och sedan blev det en läskande drink, Aperol Spritz. Till middag blev det grillad lax med noisette och romsås. Smaksens!

Mums

Vid 22-tiden, efter att Alva somnat så käkade vi kräftor och västerbottenpaj! Smaskens igen och första “kräftskivan” för i år.

Hundarna var trötta efter dagen och tjejerna låg i vår säng och sov

Livsnjutare

Inga kommentarer: