torsdag, augusti 01, 2013

Regnig dag med målning och middag

Vaknade med rejäl huvudvärk men somnade om efter en tablett!  Sov till efter 9 men vaknade av att det vräkte ner ute. Hmm ligga kvar i sängen? Äh lugn morgon sedan städning/sanering av hemmet nu när det värsta av Vinnas löp är över. Dammsugning, dammtorkning, toalettskurning och golvtorkning samt byte av överkast mm.

Under hela dagen hade jag bara tankarna på en enda sak nämligen Vildandens kull12 MH. Vinna skulle ha varit där om inte det förb. löpet hade kommit! Kunde det inte ha kommit en tre dagar tidigare…? Då hade vi varit i Lomma, Skåne i dag… Tack och lov rapporterade Anette flitigt så jag har rätt bra koll på vad som hände och sen kommer jag att få filmer från det hela. Måste se till att hitta ett MH för Vinna så snart som möjligt nu bara….

Efter en promenad med vovvarna vid 13-tiden blev det målning av matrumsbordet och tak och golvlister i matrummet och lilla hallen. Regnet fortsatte att ösa ner!

På eftermiddagen fixade Henke inför kvällens middag och sedan blev det en promenad med vovvarna på täkterna innan Ida och Gösta och barnen kom.

Vinna var lite fööör PÅ på Glen så hon fick sitta i skamvrån en stund men sen gick det bra och det blev mycket vacker tass träning när Alice och Glenn kom igång.e gjorde sig sedan hemmastadda i soffan framför en film.

2013-08-01 19.23.22

Kvällen avslutades med lite film…

Inga kommentarer: