måndag, augusti 19, 2013

Skadedrabbad, moussetårta och tredje gången i rad…

Jaha… lugn förmiddag på jobbet men en liten utryckning på eftermiddag gjorde att det som vanligt blev full dag trots det fina vädret.

När vi kom hem tog vi hundarna på en promenad. Nu hade det blivit riktigt riktigt varm och det kändes som att man skulle haft lite semester kvar…

På promenaden noterade vi att Anders hade klippt en kantbredd på åkern så vi promenerade helt enkelt ut på den. Hamnade vid bron över ån å såklart letade hundarna direkt en väg ner. Då lyckades såklart Vinna trampa mellan spjälorna och fastnade med bakbenet. Försökte själv komma loss men när hon inte lyckade blev det panik, hon skrek och ryckte till å då tänkte jag såklart att nu är det kört. Tack och lov kom hon loss och verkade inte ha gjort illa sig. Phu!

Väl tillbaka hemma hamnade vi på altan en stund och sedan gjorde vi middag. Blev tredje dagen i rad med oxfilé… Stackars oss… BlinkarIdag blev det pasta med en sås med oxfilé och kantareller. Till efterrätt blev det en cocosboll från Bergsjö.

Hundarna fick också efterrätt idag… Klart hundarna måste få lite god mousstårta!!! Efter efterrätt blev det också idag då de fick baconben! Tummen upp

Inga kommentarer: