onsdag, augusti 07, 2013

WT träning hos Eva Th

Idag på lunchen hittade jag kantareller alldeles bakom huset. Härligt nu blir det en kantarelltoast ikväll! Vinna fick jänga med i bilen efter lunch eftersom vi skulle åka ner till Eva Thorén direkt efter jobbet klockan 16. Idag hade vi efterfrågat ett WT för Lizza, Vinna och Jaga.

Hur gick det då? Jo Eva hade lagt upp hela 8 rutor. De flesta med skott och kast men även ett närsök utan retning.

Arbetsmässigt klarade Vinna transporterna bra, markerade fint men oj vad hon går igång på skotten! Måste vara nogran med dirigeringsskick och där har vi dessutom ett litet problem då hon ibland stannar på första skicket. Hmm undra varför hon gör så. Tror att det började första gången hon knallade på en dirigering och jag stoppade henne. Det hände i alla fall på en träning när jag var själv och sedan har det hänt ytterligare några gånger. Vi får tänka på det i träningen.

Så mycket skott och kast och passivitet på de andras skott och kast är inte optimalt. Hon går igång rätt mycket å då kommer lite frustrationspip… När hon själv får jobba är det däremot inga problem, inte ens att vända om eller transportera oss vidare efter ett skott och kast utan att hon får ta det…

Vi hade maximal tur med vädret. På sista övningen, när vi var tillbaka vid ladan så öppnade sig himlen, åskan mullrade och det blixtrade och blev väldigt mörkt men då satt vi redan inne i ladan. Ett öronbedövande ljud från regnet hindrade oss inte från att köra en genomgång av träningen.

Hem kom vi inte förrän 22 å då hade jag hunnit bli rejält hungrig så då passade det bra med årets första kantarelltoast och ett glas vin Blinkar

Inga kommentarer: