tisdag, augusti 20, 2013

Lite lydnadsträning

Idag efter jobbet åkte jag direkt till klubben med Vinna och Humla. Anna, Kattis och Lisa var redan där för att träna rallylydnad. Idag körde jag bara vanlig lydnad och det gick ok…

Vinna kan momenten men ställandet kan svaja så det måste befästas. Tandvisning gick bara fint…. Det som måste nötas mycket är fotgåendet där hon inte alls vet sin position och när hon går bra så är hon för långt ut från mig… Det ÄR roligt med fotgående… Det ÄÄR det Chatrin… ;-)

Med Humla blev det lite fotgående men fokus låg på fjärrdirigering och rutan. Vi är lite back to basic och idag funkade det fint!

Underbart härligt varmt var det så vi blev sittande för att prata hund en halvtimma också… Ja ja det är också träning för hundarna i alla fall… ;-)

Väl hemma blev det lättvariant på pizza där vi använde tortillabröd som botten. Efter maten var jag ju bara tvungen att se Broadchurch men tyvärr somnade jag de sista 10 minuterna då jag var sååå trött… En bra serie dock, kan rekomenderas. Går att se de första två avsnitten på tv4-play. I morgon kommer det 3:e av totalt 8 avsnitt….

Inga kommentarer: