söndag, augusti 18, 2013

Vilken bra dag!

Morgonen var väl inte den bästa… Hade ont i magen och sov inget vidare… På det så började Vinna gnälla vid 7-tiden och ville ut. Humla tokrusade då ut och åt gräs. Tillbaka i säng men se då började Humla kräkas så det var bara att stiga upp och torka. Efter det måste jag ha somnat som en stock för då vaknade jag inte förrän 10:30. Då blev det frukost å så fick Henke gå med hundarna medans jag målade golvlisterna till hallen och matrummet.

När de listerna var färdiga satte vi upp taklisterna i matrummet och sedan gick vi  ut på gården och röjde ris. Henke hade röjt på tomten men det mesta var gammalt ris och bröte från tidigare ägare. Phu, svettigt värre!

När vi var less med detta så åkte vi till Idenor och hämtade övriga labradorer och åkte upp i skogen och plockade kantareller. Å ja…. Vinna försvann igen för en stund men sen var hon rejält trött så hon hade nog sprungit en del… Vi fick ihop några liter kantareller så det var ju kanon. På hemvägen började det regna så vi hade verkligen tur med vädret också.

När vi kom hem var alla lite småtrötta så vi gjorde crustader md banan och ädelost och tog en liten sommardrink framför friidrotten. Vi åt ju ingen lunch idag så vi var sååå hungriga när vi ju faktiskt gjort en hel del nytta idag.

Gunilla kom och hämtade labbarna vid 17-tiden så nu har vi bara tre hundar i huset igen.

Vi hade oxfilé kvar sedan planksteken igår så idag blev det grillade vi oxfilé med klyftpotatis å det smakade sååå gott!!!

Innan kvällen var slut hann jag med att dammsuga också. Mycket bra dag med andra ord!!!

Inga kommentarer: