Idag var det dags att åka iväg till Sturmsgården för en kombination av arbete men också gemenskap. Jag ingick i matgruppen som planerat och handlat maten. Vi hade delat upp gruppen i matteam så vi själva behövde inte laga maten men såklart var vi också med på ett hörn… Om inte annat när det gäller diskning, kaffekokning, frukost osv…
När det gäller arbetssidan så var det många diskussionsfrågor där det fanns ett konkret mål vad vi skulle komma fram till vid dagarnas slut och det målet uppnåddes.
Här kommer lite bilder…
Lite instruktioner att läsa…
Är det konferens så är det…
Friskvård (och hundrastning) i anslutning till lunch
Grillmästare Lisa…
Grillkorv med tre olika sallader… Intogs nere vi sjön
Å när arbetsdagen var slut tog middagsgruppen vid…
Het tomat och coccossoppa
Grillspett med ris och syrlig sallad
Grillad ananas med kanelglass
“Salsakurs”
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar