söndag, augusti 04, 2013

Sista dagen

Så kom då dagen, den sista på denna fem veckor långa ledighet. Nu är det bara att ta sats och jobba flitigt fram till nästa sommar och hoppas att vädret blir lika fint på den semestern.  Men först ska dagen utnyttjas till max. Vackert väder och varmt och härligt kommer det att bli även idag.

Sommarflicka

Vaknade av Alva vid 8-tiden men låg kvar till närmare 08:30. Lugn morgon med frukost och sedan gick jag, Henke och Birgitta rundan runt Sätra-Änga, drygt 5,5km. Idag haltade Neo mera men hängde ändå på bra, riktigt bra på slutet när vi han känner att vi är på väg tillbaka hemåt. Badpauser på två ställen blev det även idag annars hade han nog inte orkat.

När vi kom tillbaka så blev det dopp i poolen medans hundarna fick ligga i inhägnadens i skuggan. Efter badet totaldäckade Alva och vi andra åt korv till lunch innan vi packade ihop och åkte hem.

Var riktigt trött nr jag kom hem och tänkte lägga mig i solen en stund men då blev det lite disigt så jag la mig på soffan inne och vilade istället.

På kvällen åkte vi in och käkade pizza och sedan tog vi en lite sightseeingtur ute i Lingarö, gäddviken osv innan vi åkte hem och såg ytterligare ett avsnitt av Varg Veum.

Hade lite småont i skallen hela kvällen så när det var dags att krypa till kojs tog jag en tablett och kylmasken men sov väl ändå lite sådär… Huvudvärken gick i alla fall över och inga drömmar om jobbet så det var ju tur.

Tollarespecialen är nu slut för denna gång och tur är väl det för jag fungerar inte riktigt som jag ska när jag vet att hela tollarsverige har skoj tillsammans när jag inte är med… Confused

Inga kommentarer: