torsdag, oktober 24, 2013

Jaaa jag gjorde det… igen…

Idag blev det en tur till Sundsvall för information om oljeavskiljare. En bra dag som gav konkret kunskap om det jag redan kunde teoretiskt så då känns det bättre när man ska sitta och argumentera för diverse krav.

När jag ändå var i Sundsvall hade jag beställt tid på Memira för ettårskontroll efter ögonbehandlingen. Synkontrollen visade liksom tidigare att min syn är 0,9 på ena ögat och 1,0 på det andra precis som för ett år sedan. Viss förbättring ytterligare skulle kunna göras men frågan är om jag ens skulle uppfatta det. Min syn nu är bättre än den var med glasögon.  Sååå någon ny behandling tänker jag inte göra men det är skönt att veta att OM det skulle bli sämre eller OM jag skulle uppleva några besvär så är det bara att beställa tid så gör de en ny behandling kostnadsfritt.

För att vara sista veckan i oktober är vädret helt enormt. Idag var det 15 grader varmt…

2013-10-24 12.38.06

När jag kom tillbaka till jobbet blev det lite fika, radon- och cesiummätning och kollade av mail som kommit under dagen… Klockan halv fem gjorde jag kväll.

Henke och jag möttes upp på Elkedjan för att kolla lite vitvaror inför kommande köksrenovering som kommer att äga rum nån gång nästa år…. Nu vet vi i alla fall vilket märke vi kommer att satsa på å de kommer vi nog att köpa före årsskiftet med lite tur…

När vi kom hem gick vi en skogspromenad med hundarna. Gjorde klart med lite material inför vintertäckningen av båten och sedan var jag hurttig, bytte om och gav mig ut och löpte 3,8km tillsammans med tjejerna. Åååå vad stolt jag är… Andra löpningen denna veckan också och det känns helt ok dessutom.

Henke fixade middag. Idag blev det Pekingsoppa och efter middagen dammsög jag innan jag gick och duschade. Mycket effektiv kväll så jag belönade mig med en riktig tv-kväll efter det.

Inga kommentarer: