onsdag, januari 08, 2014

Dagen före avgång till…?

Sista arbetsdagen av två. Man jobbar verkligen inte ihjäl sig så här i början av 2014. Fortsatte i alla fall min rensning sedan åkte vi hem och gick med hundarna och käkade i all hast sedan åkte jag tillbaka in till stan för att genomföra näst sista delen på uppfödarutbildningens del om genetik.

Henke kom in till stan vid 20 för då skulle hundarna levereras till hundvakterna. Vinna skulle bli labrador hos Roland och Gunilla för en långhelg och Neo och Humla skulle bli pensionärer på landet med Lasse och Birgitta.

Vi kom hem igen vid 22-tiden och då var det bara till att packa det sista och att tömma kylskåpet och sopor osv….

Vi har ju hunnit vända på dygnet så att gå och lägga sig tidigt funkar ju inte… Vid 00:30 kom vi i alla fall i säng och med lite tur skulle vi då hinna sova i fyra timmar… Blinkar

Trots att jag får en överraskningsresa i present så fick jag även ett paket som jag fick öppna idag. Det var verkligen inte vilken present som helst utan ett nytt objektiv till kameran, ett Tamron 18-270mm!!! Herre jösses vad jag är bortskämd!!!

2014-01-09 16.30.23

Känns lite osäkert att lämna stackars Humla med antibiotikakur och en stor krater i rumpan men skulle nått hända så finns det ju veterinärer så det ordnar sig nog.

Inga kommentarer: