söndag, januari 05, 2014

Hundpromenad och bio

Ställde klockan på 9:30 men vaknade till vid 7 med huvudvärk igen och passade då på att släppa ut vinna medans tabletten löste upp sig. Hon gick ut på gården och gjorde 1 och 2 och sen gick vi bägge och la oss och somnade om. Vaknade precis före klockan ringde….

Snabb morgon för ovanlighetens skull. Ge hundar mat, klä sig och sedan äta frukost. Klockan 10:30 åkte jag till Idenor och hämtade upp Gunilla för en långpromenad med hundarna på de gamla välbekanta markerna. Började med att Gunilla fick gå ut ett spår till Vinna och sedan klippte hon klorna på sina tre hundar men sen bar det av. Skogen var snöfri men mycket träd som hade fallit eller knäckts här i höst. På grusvägen på vägen tillbaka var det snö eller is så där gällde det att gå försiktigt…

När vi kom tillbaka till bilen fick alla hundarna hoppa in i bilen med undantag för Vinna som skulle få gå ett apellspår. Spårade lite sicksack över spåret men hittade och tog alla pinnarna bra. Måste träna mera spår för att gå mer säkert i spårkärnan och med mera självförtroende.

När vi kom tillbaka hem till Gunilla blev det kaffe och skidor där Norge som vanligt dominerade.Klockan flög iväg och plötsligt blev det bråttom bråttom hem. Lämnade hundarna och bytte om sedan åkte vi ner på stan för att gå på bio, “Hundraåringen som gick ut genom ett fönster och försvann”. Den var underhållande och sevärd även om jag tycker att filmer lätt blir lite tramsig i jämförelse med boken som bara var rolig hela tiden.

När vi kom hem blev det guesadillasmiddag och Hockey, Sverige-FinlandJunior VM final.

Inga kommentarer: