måndag, januari 13, 2014

Resdag och den riktiga 40-årsdagen

Tidig morgon med dusch, frukost och utcheckning innan vi tog en promenad till Mitte och tog caten ut till flygplatsen. Vi var ute i tid och ännu mera tid skulle vi få…

Shoppade lite i taxfree innan vi tog en fika eftersom man inte längre får någon mat på flygen. Tanken var att vi skulle äta på Arlanda medan vi väntade på tåget.

Hur som helst så visade det sig klockan 12:55, precis när det var dags att gå ombord, att planet hade tekniska problem och var tvunget att tas ur bruk. Nya instruktioner skulle komma klockan 14:20.

Henke blev sittande i telefonkö för att boka om våra tågbiljetter och sedan var det bara att vänta. Vid 14-tiden kom ett nytt plan till vår gate men vi visste ännu inte om det skulle vara ett plan som vi skulle kunna använda. Vi hade dock tur så klockan 15 lyfte planet mot Sverige.

När vi landat blev det middag på Arlanda i väntan på tåget. Mätta och belåtna åkte vi till sist hemåt där Lasse och Birgitta väntade på stationen med Humla och Neo. Vi skjutsade hem Lasse och Birgitta och åkte sedan och hämtade Vinna innan vi åkte hem.

Där väntade en dryg timmas snöskottning, hundrastning, uppackning och ompackning för i morgon klockan 7 åker vi iväg på nästa resa. Inte lika glädjefyllt dock….

Vi kom i säng vid 01-tiden men sov inte särskilt mycket av nån anledning….  

Inga kommentarer: