fredag, januari 03, 2014

Yes, helg igen…

Idag gjorde jag precis som igår. Åkte till jobbet och var på plats klockan 7. Idag hann jag med att rensa i två objektspärmar så att de blev så tunna att jag kan lägga ner de kvarvarande ärendena i mappar i stället. Mätte också lite cesium å så hann vi såklart snacka en del. Det är lugnt och skönt att jobba i mellandagarna. Fick inte ett enda samtal på dessa två dagarna, skönt!

När jag kom hem blev det samma skogsrunda idag men lite senare då jag åkte och hämtade ett paket och var och köpte hundmat på vägen hem från jobbet.

Henke gjorde också kortdag så han kom hem vid 15-tiden, bara fem minuter efter att jag kommit hem från promenaden.

Även idag slappade vi lite innan middag och även idag slumrade jag till en stund. Såhär skulle man alltid ha det. Komma hem vid 14-tiden å hinna ut med hundarna innan det blir mörkt oavsett vilken tid på året det är. Meeen…. vill ha pengarna för en heltidstjänst å då är det bara att jobba heltid….

Till middag idag blev det kinamat… Pekingsoppa till förrättm fyra små rätter till varmrätt och friterade bananer med glass till efterrätt.

Bara skit på tv ikväll och hade dessutom lite lätt huvudvärk så jag gick och la mig vid midnatt. Först hade jag tänkt köra lite lydnad igen men när jag upptäckte att klockan var så mycket så blev det sängen istället.

Skönt nu är det helg igen och dessutom långhelg eftersom man är ledig på måndag. Inte blir det mycket jobb nästa vecka heller och inte veckan därpå heller men det återkommer vi till senare…

Inga kommentarer: