torsdag, januari 02, 2014

Tillbaka till arbetet…

Hade egentligen tänkt vara ledig ändå fram till den 7 men känner mig utvilad och dessutom ska Henke jobba å så kommer jag ändå att vakna jag också så jag bestämde mig för att gå och jobba i alla fall delar av dagen. Sagt och gjort! På jobbet klockan 7 efter att ha sovit som en stock hela natten och vaknat en minut före klockan ringde. Kan liksom inte bli mer perfekt…

På jobbet hann jag rensa upp de få inkommande ärenden som inkommit under jul samt rensa upp i mailen vilket jag inte hann före jul och som jag brukar försöka göra inför sommarsemestern och julledigheten.

Jobbade på fram till strax före 13:30 och käkade lunch när jag kom hem innan jag gick en skogspromenad med alla tre vovvarna. Fortfarande snöfritt trots att vi nu är ju januari.

Efter promenaden gjorde jag slag i sak och packade bort granen. Övriga julsaker får vara kvar ett tag till men de ryker säkerligen nästa vecka.

När Henke kom hem slappade vi lite innan middagen. Slappade så pass att jag faktiskt hann slumra till lite. Efter maten blev det en kort promenad med vovvarna innan vi hamnade i soffan framför tvn.

Körde faktiskt lite lydnad med Humla och Vinna på kvällen. För Vinnas del blev det såklart hopp och dessutom lite ställande under gång vilket inte gick lika bra idag som förra gången. Nu ville hon bara sätta sig hela tiden.

Humla fick också köra lite hopp och såklart fjärrdirigering. Känns som att fjärren börjar gå bättre och bättre. Måste börja förlänga avståndet mellan mig och hund bara…

Inga kommentarer: