fredag, april 04, 2014

Äntligen helg och ledighet

Veckan har varit såå skojig och effektiv. Har hunnit med en massa och har känt massor av energi i alla frågor av allehanda slag. Full fart på jobbet har liksom smittat av sig även på kvällarna. Har gjort en massa trots långa arbetsdagar eller vad sägs om:

- Besök, promenad med lite apporter (ingen direkt träning) pga kyla och riktigt skitväder. Deklarerade rekordtidigt vilket även omfattade både besök och telefonsamtal till skatteverket.

- Tapetkoll, bra dirigeringsträning (förvisso på egen hand), cyklade 5km med tjejerna, röjde upp i förrådet och bakade till helgens rallytävling

- Långpromenad och dessutom and-träning vilket gick fint. Kvällsjobbade 1,5 timma

- Lydndsträning på klubben inklusive platsliggning med skott vilket vi inte gjort tidigare. Agerade chaufför till Henke, överförde SSRK Hälsinglands pengar till avdelningen samt anmälde och betalade kommande personalfest. Rev dessutom mera tapet i gäststugan och så nu är drygt tre väggar klar men det jobbigaste är kvar.

Det var måndag till torsdag i korta drag. Idag blev det en promenad med tjejerna men först tränade vi på min nyfunna gamla täkt. För första gången skickade jag Vinna på Linjetag, blåste stopp och närsök vilket fungerade väldigt fint! Hyffsat långt var linjetaget dessutom men såklart hade hon sett att jag gjort nått i området tidigare….

Både fick också ta några långa markeringar där kastet såg ut att hamna i en beväxt område men där markeringen faktiskt landade bakom området ute på täkten. Svårt men jobbade väldigt fint!

Promenerade sedan en runda genom skog och täkter där det dessutom blev ett sökområde i varierande terräng. Lite segt från Vinnas sida men utan att ge upp i arbetet.

Orken var slut ikväll så det enda som jag orkad med när Henke drog iväg på poker var att köra några tvättmaskiner och förbereda lite inför morgondagens packning.

Melodifestival, Let´s dance och lite telefonsamtal blev i övrigt kvällsaktiviteterna…

Nu är det heeeelg!!!!!!Blinkar

Inga kommentarer: