måndag, april 14, 2014

Tillbaka på jobbet med rejäl huvudvärk

Ganska segt och splittrat på jobbet efter en veckas ledighet. Fick väl lite gjort men eftersom vi hade personalmöte på förmiddagen så var det väl i stort sett det och mailkoll som hanns med. Fick så fruktansvärt ont i skallen vid lunch så när jag åkte hem så började jag med huvudvärkstablett, sedan lunch och avslutningsvis 20 minuters vila sedan piggade jag på mig… Ja eller i alla fall blev jag av med huvudvärken.

Jobbade på fram till 16:45 och sedan blev det ett kort stopp på träffpunkten eftersom mina grejer från Dummies.se kommit.

På kvällen, efter en rejäl hagelskur blev det lite markering och dirigeringsträning liknande Anitas övningar med Humla och Vinna. Vinna fick dessutom gå ett apellspår. Gjorde det ok genom att hitta och plocka alla apporter men var lite okoncentrerad i spåret då spåret gick rakt igenom rådjusmarker och rådjur de lämnar “matkulor” i skogen vilka Vinna tycker är väldigt mumsiga.

Bra träning i vilket fall…

Blev en snabb men god middag med grillade kycklingfilé och colslawsallad. Mums! Det var evigheter sedan vi grillade kyckling.

Inga kommentarer: