onsdag, april 23, 2014

Nu känner jag mig duktig!

Bilen krånglade idag igen så den fick åka till verkstan… Eftersom jag blev utan bil så blev det Henke som fick åka hem på lunch. Jag, Helena och Eva-Lotta passade då på att gå och käka thaimat på Nojs. Det var verkligen evigheter sedan jag var ute och käkade lunch så det var trevligt att få göra det för en gång skull.

Efter maten hämtade vi bilen på verkstan och sedan åkte vi hem och gick en sväng med hundarna. Hade tinat två kråkor och en trut som jag lät Humla och Vinna apportera några gånger som ett riktat sök och som en dirigeringsövning efter rastningen. Fungerade fint för båda hundarna med både övningarna och viltslagen… Blinkar

Efter den enkla och ytterst korta träningen tog jag med tjejerna på årets första löprunda på 3,5km blev det. Hmmm hur kan man få träningsverk direkt efter löprundan. Snacka om att vara i dålig kondition!!! Men i vilket fall som helst så sprang jag hela vägen och därför känner jag mig jätteduktig!!!

Henke grundmålade de kvarvarande listerna till Gäststugan, nu ska de fasta trädetaljerna också grundas sen ska allt monteras och målas på plats.

Till middag idag blev det rester från påsk, matjessill, ägghalvor med rom och räkor, gravad lax, påskskinka mm. Å jo då vi blev mätta även idag och det blev som vanligt mat över… Blinkar

Som grädde på moussen kom jag ikapp med bloggen ikväll också…

Inga kommentarer: