måndag, april 21, 2014

Underbart väder men såååå trött!!!

Idag åkte mamma, pappa och Thomas hem. De kom iväg vid 9:30 tiden och då gick vi en sväng med hundarna. Det var så härligt väder att shortsen åkte på liksom linnet och sedan krattade vi gården. Blev finfint!

När vi var klar åkte vi och till Idenor en sväng där en villa brunnit ner under natten. Fy vad läskigt!

Blev sedan en tur på diverse butiker i jakten på en ny duschslang eftersom vår började läcka i helgen. Vi hann runt på fyra butiker innan vi slutligen hittade någon. Lunchen intogs på Frasses och när vi kom hem var jag helst slut. Kändes hopplöast fel att lägga sig men jag hade knappt sovit i natt så jag var bara tvungen. Somnade som en stock och vaknade av att telefonen ringde. Brukar inte svara när jag sover men jag gjorde det i sömnen… Var helt borta! Undra vad Anna tänkte när hon pratade med mig. Minns vad hon sa men har ingen som helst aning om vad jag sa… Som sagt helt borta!!! Sömnig

Jaja när jag ändå blev väckt så gick jag ner till sjön där Henke gått och fiskat. Han hade fått en gädda men den åkte tillbaka för Gädda äter vi INTE!

Tjejerna fick göra några vattenapporteringar. Vinna fick fem stycken och Humla tre stycken….

Efter promenaden var vi ute på gården och då passade jag på att grunda dörr och fönsterkarmarna från gäststugan. När detvar klart väntade hockeyfinalen mellan Skellefteå och Färjestad som såklart Skellefteå vann så nu är det svenska mästare för andra året i rad!

Hela kvällen var jag trött så det blev verkligen ingenting gjort men jag höll mig i alla fall vaken… Sov väldigt gott i natt!!!

Inga kommentarer: