söndag, oktober 26, 2014

Arbetsdag två…

Hade som sagt en riktigt dålig natt pga migrän. Riktigt länge sedan jag mådde så dåligt. Tack och lov gick det i alla fall över så några timmars sömn blev det i alla fall. Klockan ställde vi ju också om så jag tjänade ju en timma helt rätt natt!

Efter frukost som idag bestod av kesoplättar som vi gjorde toast av så blev det en promenad med hundarna. Först en runda med alla och sedan en till runda utan Neo som var mera sliten idag. Vi gick nere på täkterna där de kunde springa av sig ordentligt!

När vi kom hem kom Lasse och Birgitta och lämnade en överbliven stol som vi fick och sedan kom Arne i byn och bad om hjälp att fulla i gropar i vägen så Henke drog iväg på det medans jag krattade framsidan där det var enormt mycket löv!

När Henke kom hem sluttäckte vi båten med ytterligare en presenning vilket inte var så enkelt. Fixade vinterförvaringen av sommardäcken och röjde upp i förrådet. Det enda som återstår att göra inför vintern är nu att vintra båtmotorn vilket vi inte orkade/hann med idag.

Hundarna var ute från 11-15:15 så även om det inte blev så lång promenad så har de i alla fall varit ute hela dagen.

Dammsög när jag kom in och sedan gick vi en tur med hundarna innan Gunilla kom och hämtade labbarna som skött sig alldeles utomordentligt. Märktes inte att vi hade fem hundar med undantag för när man skulle ut och gå. Många reflexvästar och koppel att ta på… Blinkar

Ikväll lagade vi en stor Kreolsk söndagsgryta och till det åt vi blomkålsris.

Inga kommentarer: