måndag, oktober 06, 2014

Veckans första löprunda

Sov som en stock hela natten och vaknade inte en enda gång förrän klockan ringde klockan 06:51. Full fart på jobbet med inspektioner, möten och diverse annat.

Efter jobbet blev det handling. Förra veckan var så splittrad så det var liksom ingen vits att göra någon matplanering. Det fick bli som det blev… Men nu är två veckors meny inhandlad så nu är vi tillbaka på banan igen.

Av någon anledning känns det som att mitt mål med springningen är nått men mitt mål är ju att springa minst 2ggr i veckan hela året så jag kommer ju aldrig att kunna sluta om mitt mål ska nås. Då är det bara att ta tag i det hela igen och genomföra veckans första löprunda så får vi se hur många det blir totalt denna veckan. Förra veckan var första veckan som jag inte uppnådde målet eftersom det bara blev en runda. Å andra sidan har jag sprungit 3-5ggr alla övriga veckor sedan jag satte upp målet så jag ligger i alla fall på pluss.

Tror att jag är väldigt temperaturkänslig i min löpning för det går alltid lättare när det är lite svalt ute. Idag blev det rekord all time! Ett mål har varit att komma under 20 minuter på 3,6km och idag gjorde jag det med råge, 19:21 med  fina splittider. Mitt nästa mål blir att klara löpningen med splittider runt 5 minuter, dvs en totaltid på sträckan på runt 18 minuter.

Runkeeper

Runkeeper2 

När jag kom hem tände Henke en brasa. Nu är det höstmys!!!

Inga kommentarer: