söndag, januari 15, 2017

Hundträning

Efter gårdagens slappardag blev det idag lite hundträning. Tog bara med mig Vinna idag så jag kunde fokucera på en hund ifall det skulle bli en kort träning i och med att det var lite kallt, –5 grader. Jag, Göran och Zenita var det som träffades å så kom Erik och Matilda en stund. Matilda hade med kamera så alla bilderna är tagna av henne.

Vi började med att göra högen för att förhindra byten och att hunden väljer vilken dummy som den ska ta. Efter det så körde vi långa dubbelmarkeringar. Fika hann vi med och sedan avslutade vi med sök. Hundarna fick jobba å Vinna var lös under hela träningen. Efter träningen, när vi gick och plockade in snittslar blev det dock fri lek då Vinna och Jazza sprang av sig och busade ordentligt. De sprang fort fort och turades om att jaga/jagas. Det är väldigt sällan jag släpper mina hundar på bus med andra hundar så det syntes att Vinna uppskattade leken. Vi blev ute mellan 13-15:30 så jag frös ordentligt när jag kom hem.

Träning vid skjutbanan 13Träning vid skjutbanan 15Träning vid skjutbanan 16Träning vid skjutbanan 20Träning vid skjutbanan 23Träning vid skjutbanan 25Träning vid skjutbanan 27Träning vid skjutbanan 30Träning vid skjutbanan 32Träning vid skjutbanan 34Träning vid skjutbanan 36Träning vid skjutbanan 37Träning vid skjutbanan 38

Vi tog då en kopp te och åt upp det sista av lax- och räktårtan framför en värmande brasa.

Innan middag tog vi hundarna på en kort promenad och sedan tog vi ett uppvärmande dopp i spabadet. Härligt!

Middag blev för tredje dagen i rad oxfilé. Av den sista biten gjorde vi pastasås. Mums!

Inga kommentarer: