söndag, januari 29, 2017

Ytterligare en storträning

Det blev kanske både ett och två glas vin för mycket igår eller så var det badet som gjorde att jag hade ont i huvudet idag. Gick därför lite segt på morgonen men packade ändå väskan, korven, grillen och hunden och åkte iväg på hundträningen. Även denna gången ett stort gäng som träffades vid skjutbanan i Nordenholm. Idag körde vi liksom tidigare markeringar och dirigeringar.

Blev inte riktigt rätt uppladdning då jag kom sen och dessutom gick upp med Vinna och ställde mig som kastare. Det resulterade i att Vinna började pipa å det gillar jag inte. Tack vare Mona så korrigerade vi henna på ett bra sätt så innan dagen var slut så var hon lugn och tyst och väldigt duktig! Både markerings- och dirigeringsjobbet gjorde hon bra och det känns som att dirigeringarna blivit bättre. Raka linjetag är hon duktig på sedan tidigare men hon klarar ännu längre nu. Dessutom börjar hon få förståelse för stopp och riktningsändringar nu vilket varit lite oklart tidigare.

DSC_1135bDSC_1136bDSC_1137b

Skogen, grillkorv och gofika gjorde suset för min huvudvärk så när jag kom hem var jag “frisk” men trött. Klockan hade blivit 15:30 så jag behövde en vila och lite värme framför brasan, under en filt i soffan.

En promenad blev det innan middag och sen blev det lite tv titt på kvällen.

Inga kommentarer: