tisdag, januari 17, 2017

Träning i totohallen

Jobb mellan 8-10 å sedan när jag kom hem så fyllde jag och körde jag igång tvättmaskinen samt lagade en stek för ikväll blir det Porterstek till middag.

Vilade en timme och åt sedan lunch och sedan blev det en skogspromenad med tjejerna. Idag tog jag med 3 dummiesar å så gick vi ut i skogen. Körde trippelmarkeringar inledningsvis. De fick dock dela på markeringarna så att en hund tog ex. första och sista och en hund tog den andra. Varierade övningarna och miljöerna så det gav både bra koncentrationsförmåga och stadga.

Fortsatte också “Upp-träningen” för Vinna å tror att hon har börjat förstå det hela nu redan på andra tillfället. Humla som redan kan upp tycker dock att det är väldigt väldigt roligt i alla fall.

Även några dirigeringsskick blev det ute på täkterna.

På eftermiddagen åkte jag till totohallen men först åkte jag och hämtade en bur som jag köpte begagnad som nu får stå i totohallen under vintersäsongen.

Idag körde jag nästan bara fotgående med båda tjejerna men även lite inkallning med ställande och fjärrdirigering.

Middagen när jag kom hem var fantastiskt god, har nog aldrig ätit så mör stek. Efter maten somnade jag i soffan. För första gången på flera veckor upplever jag att jag sov djup. Vaknade efter ca 2 timmar. Härligt! Egentligen inte så bra eftersom jag säkert inte kommer att somna i natt men såå skönt att äntligen sova djupt!

Inga kommentarer: