torsdag, januari 19, 2017

Ta tag i saker hemma

Eftersom vi bara har en bil nu så skjutsade jag Henke till jobbet och åkte sedan själv till mitt jobb. När jag slutade åkte jag hem och rev ut bokhyllan i förrådet. Där har det varit ett kaos i flera år. Rensade och organiserade samt lagade hyllan så nu är det ordning och reda å då finns det massor med ledigt utrymme också.

En promenad med tjejerna i skogen på lunchen med lite trippelmarkeringar och upp på stenar träning.

På eftermiddagen hämtade jag Henke på jobbet. Han skulle iväg på loge så jag skjutsade honom och åkte sedan ut till Medskog och testade Burgerking innan jag åkte tillbaka till stan för att gå en promenad längst med strandpromenaden med tjejerna. Det är väldigt fint att promenerad där även på kvällen.

Det var bara ca 1,5-2 timmar innan Henke skulle hämtas så jag tog med hundarna upp till Birgitta och kurerade mitt huvud och fikade lite.

Jag hade lagt ut våra gamla, men helt oanvända långfärdsskridskor på en köp och säljsida å idag kom köparen och hämtade dem. Härligt att få in 850kr på en grej som vi aldrig använt utan som bara legat i garaget. Tänk vad många såna grejer man har liggande som man istället borde lägga ut till försäljning.

Inga kommentarer: