lördag, januari 28, 2017

Trevligt besök

Lugn morgon men ändå uppe före 9. Förberedde efterrätten för kvällen samt gjorde pesto till varmrätten och vinegretten till förrätten.

Efter frukost blev det en promenad med tjejerna och sedan åkte vi ner på stan en sväng. Passade också på att käka lunch i stan.

När vi kom hem så gick jag ut och tränade med tjejerna lite. Fortfarande häftigt att trots att det snart är februari så har vi barmark i skogen.

2017-01-27 15.17.18

Efter dusch och lite vila så åkte jag iväg och hämtade kvällens middagsgäster på Hotell Hudik. Det var Zoeys stormatte och husse, Annette och Johnnie som var på besök i Hälsingland.

Blev en väldigt trevlig middag och ett två timmar långt bad i spatunnan. Tänk! Trots att jag varit uppe och igång hela dagen så var jag uppe till hör och häpnad 02:30! Trodde jag aldrig att jag skulle orka men med trevliga besökare som man känner sig avslappnad och trygg med så gick det hur bra som helst. Verkligen ett stort steg i rätt riktning för mig i min rehabilitering. Stort tack för ett mycket trevligt besöket Annette och Johnnie!!!

Inga kommentarer: