tisdag, maj 19, 2020

Cartophenspruta nr 3

Som vanligt startade arbetsdagen tidigt. Redan klockan 06:30 hade jag bänkat mig och var i full gång. Saker dyker upp och den planerade dagen ändrar upplägg men han trots detta med enormt mycket.

Vid 11-tiden tog jag tidig lunch eftersom Vinna skulle till veterinären och få ytterligare en cartrophenspruta, den nästa sista för denna gången. Passade samtidigt på att uträtta några ärenden när jag ändå var iväg.

Hemma blev det en liten skogspromenad och mat sedan blev det remissmöte med regeringskansliet inför en nya lag om trängselkontroller på serveringsställen. Detta möte tog nästan 2 timmar med resultatredovisning inkluderat.

Jobbade sedan på till 16 då det blev en paus med en rallybana som tjejerna fick gå några vänder.

Henke kom hem vid 16:30 och då gjorde jag de sista arbetet och blev klar till kl. 17 då vi tog med tjejerna på en promenad. Blev en hyffsat lång promenad. 3,5 km samt ett STORT sök, Essets största men även det klarade hon.

Till middag idag blev det ceasarsallad och sen fixade jag lite annat pappersarbete till mamma och pappa och inom vägföreningen och en begäran om tillägg till lantmäteriförrättningen.

Inga kommentarer: