tisdag, maj 05, 2020

Veterinärbesök och vattenträning

Jobbade på enligt plan men inte alls med det som jag planerat men de må vara hänt. På förmiddagen drog jag iväg till veterinären med Vinna en stund. En första påfyllningsdos av Cartrophen och hela vägen till Delsbo satt jag i telefon med en verksamhetsutövare som jag ska besöka senare i veckan.


På vägen hem stannade jag till på kontoret och hämtade bullermätaren för att leverera den till med medborgare som ville kontrollera bullernivåerna i sin lägenhet.

Stannade till vid sjön Talgen och lunchrastade hundarna som också fick apportera lite i vattnet. Äntligen gick Esset ut på simdjup. Hon är trögstartad i vatten och väldigt försiktig hittills men jag tror att det börjar släppa nu.




På eftermiddagen blev det i alla fall en del skriv- och granskningsjobb och som vanligt uppdaterar jag mig och Corona genom att lyssna på Folkhälsomyndighetens presskonferens medan jag fikade lite.


När Henke kom hem gick vi genom byn och sen lagade vi broccolisoppa med valnötscremé och såg lite tv, bl.a. “Bergström” samt friserade öronen på Esset och rensade hundarna på fästingar efter promenaden runt Talgen

Passade också på att mäta och väga Esset idag. Hon väger nu 16 kg och är 47 cm hög. Vinna vägde 19,5 kg och henne mäter jag inte längre.

Inga kommentarer: