fredag, maj 29, 2020

Full fart mot en somrig helg

Äntligen fredag. Har varit såå trött de senaste mornarna att jag haft svårt att komma upp ur sängen. I helgen ska jag ta sovmorgon…

Jobbade i alla fall på idag och började med att åka ut på några inspektioner och följde upp några ärenden.

På förmiddagen blev det gott förvaltningsfika och på eftermiddagen tog jag och EvaLotta en lite tidigare fredag då vi kom ifrån jobbet klockan 15:30. Riktigt varmt och härligt väder med 18 grader i skuggan och sol.

Väl hemma tog vi en promenad bort till Talgen. Där fick tjejerna apportera lite i vattnet för att göra Esset bekvämare vid igångarna. När vi kom hem kryllade det av fästingar på hundarna, framförallt på Esset. Så än en gång,,, Efter en promenad runt sjön Talgen (2 km) och 25 fästingar senare så har jag nu beställt nya Serestohalsband då de från i fjol uppenbarligen inte mäktar med trycket från naturen.

Efter promenaden blev det grillning men först lite koppar och ett glas vin. Vilken skön start på helgen!

Efter maten, lite senare på kvällen tog vi ett dopp i baljan också. Henke hade rengjort och bytt vatten i torsdag så nu var det 38 grader varmt igen.

Tyvärr fick jag en fruktansvärd huvudvärk och vaknade klockan 3 helg genomblöt i svett och dessutom med rejält ont i magen så resten av natten blev allt annat än angenäm.

Inga kommentarer: