torsdag, maj 14, 2020

Otäck händelse med bra slut

Dagen började lite dramatiskt när mamma ringde och berättade att pappa ramlat under natten och inte kunnat resa sig igen. Han hade slagit sig och blödde och hörnknoppen på sängramen hade gått av. Ambulans hade tillkallats och då kunde man konstatera att han slagit i bröstet ordentligt. De tog med honom då han inte kunde stå av egen kraft och såret på bröstet var djupt och behövde sys. Detta hade hänt i natt och vi har ju telefonerna på ljudlöst så vi hörde inte när mamma ringde. Hon hade även försökt på fasta telefonen men den är i andra änden av huset och vi har dörren till sovrumsdelen lite igenskjuten så ingen av oss hade hört den.

Åkte till jobbet och strax före lunch ringer mamma och meddelar att pappa hade ringt och ville nu bli hämtat. När han kom hem lät han pigg. Han hade klarat sig utan benbrott men med ett rejält jack i bröstet som hade sytts och såklart öm där och i en axel som han säkert tagit emot sig med. Skönt att allt gick bra trots allt….

På lunchen åkte jag hem och tog en promenad i skogen. Käkade och sedan fick tjejerna stanna hemma. Jag hade tur för det var ok väder när jag gick med hundarna men sen blev det värsta hagelstormen precis när jag skulle åka tillbaka till jobbet igen.

Jobbade på fram till klockan 16, stannade till på Träffpunkter och hämtade ett paket från MQ och handlade lite innan jag åkte hem.

Väl hemma blev det en promenad genom Nordenholm och sedan genom skogen tillbaka. Kallt och ruggigt men uppehåll.

Till middag gjorde vi kycklingburgare och pommes och sen blev det Rebecca Martinsson. Hade tänkt träna lite rallylydnad med tjejerna men kände mig så himla trött. Tur att jag körde lite moment under promenaden.

Inga kommentarer: