lördag, maj 02, 2020

Unik besökare i byn och trängselkontroller

Även idag en lugn och skön morgon och frukost sedan blev det en sväng på Ica för att kolla efter grill till Lasse och Birgitta. Vi åkte sedan vidare upp på väster där det blev en promenad efter 5 km slingan.

När vi kom hem tömde Henke husvagnen då den ska in på service till veckan och  jag började packa ihop kläderna i förrådet för nu vill jag att vi ska fixa till det rummet.

På eftermiddagen la jag två spår till tjejerna och då ringde Mats och berättade att vi hade en Vit stork i byn. Hur coolt är inte det här uppe hos oss? Det har vad man vet bara hänt 4 ggr de senaste 45 åren. Så klart var vi tungna att hämta kamera och kikare och gå och titta på den.









Väl hemma igen så fick tjejerna gå spåren. Lite snurr men spårsäkra är de. Essets spår var långt och gick genom både skog och över åkrar och Vinnas spår blev lite kortare och gick genom skog av olika typ.

Till middag blev det oxfilépasta och sen klockan 20:30 packade jag mig in i bilen, hämtade upp Emma då vi skulle göra trängselkontroller på krogarna i stan. Det gick bra, någon trängsel var det inte någonstans och de flesta hade vidtagit mycket åtgärder även om det fanns några ställen där det fanns lite förbättringspotential.

Kom hem strax före midnatt. Då blev det lite tv-titt, förde in resultatet på datorn och fikade lite så kom inte i säng förrän vid 03-tiden.

Inga kommentarer: