söndag, maj 31, 2020

Fantastisk sommarvärme

Maj månad kunde inte sluta bättre!!! Morsdag idag och även om mycket är annorlunda och inte så roligt just nu så visade sig i alla fall det svenska vädret från sin allra bästa sida.

Vi gick även idag en promenad som inleddes med bad för hundarna. Efter promenaden stannade vi ute på gården och jobbade. Henke fortsatte jobba med trappan och jag beskar äppelträden, björnbärsbusken och vinrankan samt grävde upp björnbärsbusken och planerade den inne i lusthuset istället. Bären har aldrig hunnit bli helt mogna där busken stått men om den överlever flytten så hoppas vi att värmen inne i lusthuset ska hjälpa busken på traven.



Innan dagen var slut var vi färdiga med våra jobb och vi tog en promenad till Nordenholm och Drevisfjärden där jag badade för första gången i år. Termometern vid bryggan visade på 17 grader i ytvattnet.

Senare på kvällen åt vi middag ute, satt i skuggan i soffan för första gången i år och det var ljummet och 25 grader varmt. Avslutade kvällen med ännu ett helgdopp i baljan.



Inga kommentarer: