lördag, maj 16, 2020

Hitta ut promenad och bubbelbad

Igår såg jag att de lagt till ett nytt område i Hitta ut aktiviteten i Hudiksvall. Rogsta som är samma socken som vi bor i . Det var vi ju tvungen att testa så efter frukost så lastade vi in hundarna i bilen och åkte ut till Rogsta. Totalt fanns det 13 checkpoints i det området.

Det började inge vidare och det kom en rejäl hagelskur precis när vi kom till första checkpointen. Det haglade ordentligt ett tag men när det väl slutade så klarnade det upp efter ett tag och blev då riktigt soligt och fint så vi blev ute nästan i 2,5 timmar och plockade alla checkpoint som fanns i Rogsta.

När vi kom hem var vi riktigt hungriga men jag var tvungen att åka ner på stan för att köpa nya promenadskor då mina gamla nu har stora hål. Blev nya skor och nya solcellslyktor samt en ny löpjacka så att jag kan ha en på jobbet och en hemma. På Ica intog vi en sen lunch och sen handlade vi helgmaten innan vi åkte hem.

Vi behövde lite vila när vi kom hem och det märktes för vi somnade i soffan alla fyra. Planerade aktiviteter på hemmaplan blev inte gjorda idag. Får väl bli någon annan dag då....

Tanken var att vi skulle bada och äta lite snacks till förrätt under tiden men det började regna å då blir inte snacksen så mysiga så vi hoppade det och gjorde lite koppar med ishavsröra inomhus istället.

Till varmrätt blev det Grillad pepparbiff, potatisterrin, pepparsås, saganaki och sallad.

Sedan på kvällen, när det hade blivit mörkt så klarnade det upp. Då blev det snacks i badet…


Inga kommentarer: