fredag, september 16, 2022

Äntligen helg!

 Även idag var det jobb hemifrån. Idag var det mycket skrivarbeten och dessutom en hel del telefonsamtal. Blev en sväng ut till vattenskyddsområdet också efter att polisen rapporterat in en trafikskadad bil. Tjejerna fick då hänga med och direkt när jag kom tillbaka hem igen så blev det en löprunda med Esset.

Jobbade vidare fram till 12:30 då det blev en promenad och sedan väntade jobb fram till 16:30 så mer än full arbetsdag även idag. Jaja, det kan vara bra att ligga pluss på flexkontot så kan man ta ut lite ledighet när man behöver det.

Efter jobbet skulle vi gå en promenad med tjejerna. Ville dock kolla av Essets vilthantering igen efter gårdagens händelse. Hade två tinade änder så hon gick först ta dem på dubbelmarkeringar och sedan lämnade jag dem i ett myrområde. Gick promenad och när vi kom tillbaka fick hon ta in dem på ett sök och det gick OK idag och alla avlämningar i hand.

En skagentast till förrätt och sedan grillad biff med potatisgratäng stod på menyn. Efter maten, vid 21-tiden somnade jag direkt.

Vaknade vid midnatt och började då se andra säsongen av en serie som jag tittat lite på och blev sittande fram till 03:30 då Henke vaknade och jag började bli trött så somnade direkt i sängen.

Inga kommentarer: