torsdag, september 15, 2022

Utbildning, optikerbesök och genrep

 Eftersom jag skulle delta på en digital utbildning anordnad av jordbruksverket och kemikalieinspektionen så kunde jag sitta hemma och jobba idag. Väldigt skönt!

Körde ett träningspass för första gången på länge under fikapause och på lunchen när jag skulle gå promenad började det regna så den promenaden blev kort då jag inte hade regnkläder på mig.

På eftermiddagen åkte jag in till Optikern. Så glad över att min syn på avstånd fortfarande är bra så att jag slipper glasögon till vardags. Terminal och läsglasöken kommer jag dock att få om tre veckor. Ska bli spännande att se hur det känns. 

När jag var hos Optikern fick jag ett meddelande om att min nya jobbdator kommit så jag åkte till jobbet och hämtade den och loggade in på den när jag var på jobbet.

Efter jobbet träffades jag och Zenitha och körde viltträning vid Lingarötjärnen igen. Idag gick det lite sådär får man nog säga. Tror att Esset blivit skendräktig och det ställer till det som det verkar. Dirigeringen över vatten gick ok. Hon var lugn och fin trots att jag sköt en hel del vilket också är toppen. På söket tvekade hon på en and och la ner den så att jag fick uppmana henna att ta upp dem. Den var inte fräsch och luktade lite men ändå. Övriga vilt kom in fint. Körde markeringar på vatten och avlämningarna fungerade fint vilket också är väldigt positivt.

Vi avslutade träningen med dubbelmarkeringar på land. Den ofräscha anden slet hon nu sönder. Den andra apporterades in fint men hmmm. Ska detta bli ett problem vid helgens kommande start?

Efter middagen installerade jag jobbdatorn så trots att jag var iväg till Optikern så blev det mer än full arbetsdag även idag.

Inga kommentarer: