lördag, september 17, 2022

Ledig dag på hemmaplan

 Lite ostadigt väder idag så det kändes skönt att slappa lite. Satt och uppdaterade bloggen som inte blivit uppdaterad på en vecka och sedan blev det en promenad genom byn med tjejerna. Trot mulet väder var jag tvungen att ta några bilder på tjejerna då det är så fina färger nu.


När vi kom tillbaka packade vi in oss i bilen och åkte ut till Medskog för att köpa lite krympslag då båda kopplen behövde lagas. När vi var där såg jag att det var marknad på Ystergården så vi tog en sväng till Näsviken. Där var det precis huuuur mycket folk som helst! Var lite som en skördemarknad med mycket lokala produkter. Allt i från grönsaker till fisk, kött, ost, choklad mm. Vi köpte både rökt pepparlax, god chokladpraliner och sen passade vi på att äta lunch där också.

På vägen hem stannade vi och handlade mat och sen var tanken att jag skulle gå en promenad med Esset när vi kom hem. Avvaktade tio minuter och det var tur för sen kom regnet. Det vräkte verkligen ner!!! Blev en promenad lite senare istället och då gick jag och kollade en skrotbil som varit ute i skogen men som jag misstänkte dragits ut till stora vägen nu. Det fick jag bekräftat när jag kom till platsen.

På kvällen lagade vi Kreolsk söndagsgryta med fläskfilé, kabanoss och cornicons. Mums! Vi hade också köpt napoleonbakelser så det blev efterrätt idag också.

Blev en tidig kväll för min del då jag var trött och dessutom ska upp tidigt och ha en lång dag i morgon.

Inga kommentarer: