torsdag, september 22, 2022

Löprunda 2, inspektioner och WT-träning

Min inspektion idag blev inställd men istället blev det en annan inspektion vilket passade väldigt bra då den var utomhus och nere vid havet och vädret var helt fantastiskt!

Direkt efter inspektionen åkte jag hem till tjejerna. Tog på chans med dem bägge två på en mycket långsam och lite kortare (3,6 km)  löprunda och vägen bort gick ok men på vägen tillbaka så blev tempon betydligt lägre för att skona Vinna.

Rester från Kantarellsoppa i går blev dagens lunch och sen var jag tillbaka på plats på jobbet på eftermiddagen. Av någon anledning slog paltkoman in och den ville inte släppa greppet så jag var såå trött hela eftermiddagen. Detta till trots så fick jag massor gjort.

När jag kom hem bytte jag om och tog med tjejerna upp till skjutbanan där jag planerade 3 WT rutor och rastade tjejerna medan älgjägarna sköt in sina bössor så det smällde ordentligt. Jag skuttar till men tjejerna är helt oberörda.

Vinna fick testa övningarna när jag redovisade hur jag tänkt att de skulle utföras och sedan körde Esset, Jazza och Chimey. Vinna löste uppgifterna bra men såklart i hennes ganska snubblande tempo då det var kuperad mark. Esset klarade 2 av stationerna bra medan den sista blev omständigt.

Klockan 19 åkte jag hemåt å då började det redan bli mörkt men tyvärr inte tillräckligt mörkt för att fullt ut få testa funktionen av våra nya extraljus på bilen.

Till middag blev det ugnsgratinerad falukorv med broccoli, lök, tomat och äpple och efter maten somnade jag tämligen omgående.

Inga kommentarer: