fredag, september 30, 2022

Ledig dag och resdag

 Hade tänkt jobba på förmiddagen idag men eftersom Henrik är sjukskriven och inte ska upp så tänkte jag att jag i alla fall skulle ta sovmorgon. Steg upp vid 7:30 men kände att det var skönt att ta det lugnt så jag bestämde mig för att flexa hela dagen.

Tog det lugnt, käkade frukost och gick en promenad med tjejerna innan jag packade in mina grejer i bilen och käkade lite lunch innan jag åkte mot Gävle.

I Gävle mötte jag upp Marie och Maria och lämnade min bil hos Tobbe och sen fortsatte vi går resa i Marias bil.

Anlände till Nynäshamn, rastade hundarna och käkade lite innan vi körde ombord på färjan som skulle ta oss till Gotland.

Det var en lugn resa och det gick väldigt fint att ha hundarna i hundsalongen trots att den var alldeles full. Vi var fler från tollarvärden som skulle ut till ön för att pröva vår lycka och vi tollarägare håller i hop så vi tog ett hörn av salongen.

Till Gotland anlände vi 23:20 å då väntade en kort bilresa hem till Lasse och Anne där vi skulle få bo i helgen. Hundarna fick träffas utomhus och sen var det bekväma med varandra och kunde vara tillsammans i huset allesammans. Helt perfekt med hundar som går ihop så fint.

Innan vi gick och la oss så drack vi en kopp te så vi kom inte i säng förrän klockan var strax efter kl.01:00.

Inga kommentarer: