onsdag, september 07, 2022

Hemmajobb och huvudvärk

 I natt liksom i går natt så vaknade jag vid 02-tiden med huvudvärk. Igår natt gick huvudvärken över men jag kunde inte somna om. I natt gick inte huvudvärken över så jag kunde inte sova. När det var dags att gå upp försökte jag verkligen ligga kvar för att bli av med värken men är man vaken och klockan visar att det är morgon så är det svårt att ligga kvar.

Satte mig och jobbade och tog en kopp kaffe. Vid 9:30-tiden tog jag ytterligare en tablett och vid 10-tiden tog jag en lugn löprunda. Måste ju försöka med nått och den här gången var det nog inte helt fel för huvudvärken började ge med sig så jag kunde jobba resten av dagen.

När Henke kom hem vid 16:30 blev det en promenad genom byn och sen åkte han ner på Strandpiren då de skulle tacka av nån som gick i pension medan jag tog med tjejerna till Talgen och körde avlämningar från vatten med änder igen. Hade också med en kråka som jag varvade men på land

Väl hemma käkade jag Quesadillas och såg på tv och i kväll höll jag mig vaken till 22:30 då jag gick och la mig och somnade på stört. Sov som en stock fram till 06:00 men vaknade även idag med lätt huvudvärk.

Inga kommentarer: