tisdag, september 06, 2022

Syn av våra nya lokaler

 Idag var alla på plats på jobbet då vi hade APT på förmiddagen och sedan åkte vi ner till Kattvikskajen för att äntligen få en första titt på våra nya lokaler som vi ska flytta till i mars om allt går som planerat.

Vi har ju fått se ritningar och fått information men kändes ändå bra att få gå in i lokalerna och eftersom även innerväggarna nu är på plats så fick man en bättre känsla över hur stort det är. Vi fick också se biutrymmena och utsikten från den blivande takterrassen. 

Våra blivande lokaler

Utsikten från våra kontor

Nedan kommer utsikten mot havet och från takterassen



Efter besöket på Kattvikskajen bjöds vi på lunch på Strandpiren. Som vanligt jättegott och dessutom mysigt då vädret var så fint att vi kunde sitta ute och dricka kaffe efteråt.

På eftermiddagen blev det arbete som vanligt på kontoret. Henke åkte hem till hundarna idag eftersom jag var iväg på ovanstående. 

På kvällen blev det lite träning på viltavlämningar från vatten då även Vinna kunde vara med och apportera. Tycker att hältan på frambenet blir mindre och mindre så jag hoppas att det ska läka med lite vila och smärtlindring.

Blev också en promenad genom byn och Vinna hängde med på hela rundan den här gången.

Till middag blev det Ceasarsallad och sen var det tack och godnatt.


Inga kommentarer: