fredag, december 09, 2022

Covid-positiv

Hosta och ont i halsen, lite feber och lite nästäppa men ändå så orkeslös. Sa det redan innan jag testade mig att jag kommer att testa positivt. Varför kunde jag då säga det? Jo, jag brukar normalt inte bli så påverkad av förkylningar. Symptomen med låg feber, lite hosta och ont i halsen och lite nästäppa var inte märkvärdiga och trots detta så orkar jag inget utan vill bara sova. Testade mig och ja... såklart var det positivt! Har klarat mig fram tills nu men tydligen var det min tur nu...

Eftersom Henke jobbade hela förra helgen så var han ledig idag. Min plan var också att vara ledig men nu blev det sjuk istället.

Rejält snöigt ute,, då är det skönt att sitta inne och äta grötfrukost med skinkmacka.


Oavsett sjukdom och snöväder så måste man ut när man har hund. Så även idag!

Vi hade planerat att åka till Gävle för att kolla på bil och jag hade då också bokat löjrom i Söderhamn som skulle hämtas idag. Någon provkörning av bilar blir det ju inte men löjromen måste hämtas... Med facit i hand så skulle vi nog inte åkt ner till Gävle i vilket fall för det var ett riktigt snöoväder idag. Här en bild när sikten fortfarande var god. Det var riktigt läskigt när man inte såg nått ibland men allt gick bra.

Halsen gjorde riktigt ont idag och efter både promenad med hundarna och bilresan till Söderhamn var jag helt slut och däckade direkt när vi kom hem.

När Henke var ute och skottade så kom posten och då fick jag min klädbeställning från Bonprix. Lite kul att få nått uppmuntrande när man ligger sjuk.

Blev en kort promenad även på eftermiddagen och sedan fixade Henke middag som jag orkade äta men sen var det in i dimman igen. Sov hela kvällen.

Inga kommentarer: