torsdag, december 15, 2022

Jobb på hemmaplan

 Eftersom jag var riktigt risig och slut i går så fortsätter jag att jobba hemifrån så idag blev det jobb mellan 7-12:30. Efter det så blev det en tur med tjejerna genom byn och dessutom skottade jag en liten yta på framsidan. Det är verkligen tur att det inte kommit mera den senaste tiden och att det varit så kallt att snön är fluffig och lätt. Men trots att jag skottade så liten yta så lyckades jag sträcka mig i ryggen så förutom hälsporre och covid så kan jag nu lägga till sträckning i ryggen på mitt cv. Är det ett ålderstecken tro? Allt på en gång kan i och för sig vara praktiskt så att de inte kommer efter varan....

För att göra nått konstruktivt när man bara ligger hemma så tog jag upp "handarbetet" paracord koppel så nu har jag gjort två promenadkoppel (retrievervariant) och ett jaktkoppel. Kul men tog ett tag att komma på hur man gjorde. Tur att det finns videos att studera på Youtube.

Annars blev det även idag en lugn dag. Nu har även Henkes Covid börjat gå åt rätt håll och idag var han feberfri för första gången. 

Spenderade tid framför tv genom att se skidskytte och sedan säsong 3 av den norska serien Whisling

Inga kommentarer: