onsdag, december 14, 2022

Lite jobb...

 Idag vaknade jag tidigt och kunde inte sova så klockan 5 steg jag upp och tog en dusch och satte mig sedan för att jobba några timmar. Kändes bra och jag kunde kolla av mail och diarieföra det som kommit in den vägen samt svara på de mail som "krävde" det. Eftersom det var uppdatering av vårt diariesystem idag från klockan 8 så var det bra att jag började tidigare för då kom jag in i systemet och kunde göra de jobb som jag skulle göra där innan det stängdes ner. Fram till 10.30 jobbade jag och sen tyckte jag att det räckte. Totalt 5 timmar alltså.

Käkade frukost efter detta och tog sedan tjejerna på en promenad genom byn. Henke hängde med men vände lite tidigare med Vinna. Det var riktigt kallt idag, -17 grader och soligt och fint.




Efter promenaden skottade jag lite framför dörrarna på baksidan eftersom hundarna drar in så mycket snö när de springer ut där. Precis när jag var klar med detta kom Lasse och Birgitta förbi, de skulle hämta en grej och hade samtidigt passat på att handla åt oss då vi ju inte kan åka till affären heller. Toppenskönt! Nu kan vi få äta tomtegröt till Brunch i morgon.

Efter detta tog orken fullkomligt sopslut. Hamnade i soffan och tittade på serier fram till klockan 18 då det var dags för hundarna att få gå ut igen. Tog en kort promenad ner till Nordenholm och nu märktes det verkligen att jag ännu inte är återställd. Fruktansvärt hosta efter detta och då var det skönt att kunde värma lite soppa från igår. Efter maten däckade jag och sov fram tills Henke väckte mig 23:30 då det var dags att flytta till sovrum och sova vidare.

Inga kommentarer: