torsdag, december 01, 2022

Stillasittande

 Idag var det möten och det kanske var tur. Foten gör ont så att gå är jobbigt bara det. Foten värker tack och lov inte när jag inte belastar den så det är inga problem att jobba. Lunchpromenaden gick genom skogen vilket var lite jobbigt då snön var lite frusen men sträckan är lagom lång så det blev bra. Snön ger också lite dämpning till skillnad från när man går på vägen som känns stenhård.

Hade turen att kunna se skidskytte medan jag åt lunch men det gick väldigt dåligt i herrstafetten. På eftermiddagen, efter mötet med Skogsstyrelsen, var det däremot trevligare att se den sista sträckan på damernas stafett. Den vanns av Sverige med nästan 30 sekunder. Snyggt!

Efter jobbet gick jag med hundarna eftersom Henke jobbade länge även idag. Sakta mak och inget extra.... Hmmm kanske måste köra träning i inomhushallen i alla fall bara för att aktivera hundarna nu när jag inte själv kan fysiskt aktivera dem. Vi får se....

På kvällen, efter maten blev det lite serietitt men somnade då jag var enormt trött. Skönt att jobba hemifrån i morgon när vi ska bort på kvällen.

Inga kommentarer: