söndag, december 04, 2022

Mera vila, mera skidor...

 Även idag skulle Henke jobba men inte lika mycket så det blev sovmorgon och sedan kaffe och lussebulle. Till frukost blev det risgrynsgröt och dessutom griljerade vi en liten julskinka så det blev skinkmacka till. Mums!!!

Solen visade sig för första gången på närmare två veckor. Härligt! 

Blev en promenad genom byn sedan åkte Henke till jobbet medan jag slog mig ner framför tvn men fixade också i bagaget på bilen där jag tog bort dynorna och la istället in nya fräscha fällar och tvättade de som varit i bilen.

Sverige presterade bra i både skidskyttet och längdskidorna.

Mitt på dan tog jag med tjejerna till härbret och körde lite dirigeringsövningar. Det är svårt att träna ute nu när det är så hård skarsnö att jag inte vill skicka dem och springa ute i terrängen med risk för att de skär sig eller trampar igenom och sträcker sig. Körde istället dirigeringsövningar efter stigar och Esset var riktigt duktig och lyhörd. Vinn hade kul och gjorde lite som hon ville men det får man när man är pensionär. Innan jag gick hem blev det en kort promenad efter bäcken.

Henke kom hem vid 15-tiden. Slappade lite i soffan och gick sedan ytterligare en kort promenad innan vi lagade middag som idag bestod av lite smått och gott, plockmat.

Nu väntar en ny vecka. Konstaterar att jag inte kommer att jobba några fler hela veckor i år. Har tagit ledigt ett par fredagar och dessutom ska vi ju iväg på en kryssning så nu är det faktiskt bara ca 10 arbetsdagar kvar i år.

Inga kommentarer: